AZ ŐSI IDEGENEK MÁR A KEZDETEKTŐL VELÜNK VANNAK

AZ ŐSI IDEGENEK MÁR A KEZDETEKTŐL VELÜNK VANNAK
loading...

Az egyik legismertebb és leghíresebb ufológus és asztrofizikus, a francia nemzetiségű dr. Jacques Valee úgy véli, hogy az UFO-rejtély talán már a kőkorszaktól kezdve kísérti az embert.

“Velünk vannak, ilyen vagy olyan formában, egészen azóta, amióta az emberi faj létezik ezen a bolygón” – írta Valee.

[good_old_share]

Bizonyítékként megemlíti az ősi barlangrajzokat, amelyeken gyakran láthatók korong vagy szivar alakú tárgyak. Talán ezek a barlangrajzok lennének az UFO-észlelések első bizonyítékai?
loading...

Valee arra is rámutat, hogy a föníciai civilizáció tárgyain, amely civilizáció a Kr. e. 400-300-ig nyúlik vissza, szárnyas korongok és isteni lények láthatók. További bizonyítékként rámutat, hogy az egész világon, a történelmen keresztül, minden kultúrában és vallásban van egy közös vonás – az emberiség kapcsolatot létesített valami felsőbbrendű fajjal, vagy hatalmas erővel rendelkező lénnyel, aki vagy akik az égből szálltak alá.

A görög, a római és a távol-keleti mitológiák, valamint az amerikai indiánok folklórja csak néhány azok közül, amelyek említik az “égi istent“. A Bibliában is sok olyan eseményről szóló rész van, amelyet Valee és mások UFO-jelenségeknek ítélnek.

Ilyen pl. a Vörös-tenger kettéválasztása, amikor Mózes kivezette a zsidókat Egyiptomból. Valee még megemlíti az ősi indiai írásokat is: a Hold alatt, a felhők fölött kering a Siddhas (tökéletes ember) és a Vidyharas (a tudás embere).

Vagy például a mexikói legendák, melyekben félig ember lények törnek keresztül a levegőn és indiánokat rabolnak el, vagy ott vannak a kaliforniai paiute indiánok legendái, amelyek egy felsőbbrendű fajról beszélnek, aminek tagjai ezüstös színű “repülő kenuk”-ban érkeztek a Földre.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egy kicsit közelebb lépve az időben, 1897 tavaszán egy titokzatos űrhajót láttak az égen Amerika-szerte. Minden jelentősebb újság hírt adott róla. Úgy írták le, mint nagy, keskeny, sötét színű tárgyat, amelyen keresőlámpák voltak és szél ellen is tudott repülni. Jelentették repülési irányát Iowából, Nebraskából, Illinoisból és Kaliforniából is. Sokan állítólag az utasaival is beszéltek, akik nagyon hasonlítottak az emberre.
Tehát Valee és sokan mások szerint is sok hasonlóság van az ősi mítoszok és a modern UFO-jelentések között. Akik szerint az UFO-k utasai a távoli űrből érkező lények, azok egyetértenek Valeeval, miszerint a Földet több ezer éve látogatják nem e világi űrhajók.

Valee szerint az UFO-k nem szükségszerűen érkeznek más bolygókról. A témáról tett legutóbbi megjegyzéseiben előtérbe helyezte azt a teóriát, miszerint talán ezek egy másik dimenzióból vagy egy másik világegyetemből származnak, amely láthatatlan és felfoghatatlan számunkra.

Az is előfordulhat, hogy időutazók, és valahonnan a jövőből, a távoli holnapból látogatnak vissza hozzánk.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Read previous post:
ŐZRE MENTEK AZ UFÓK?
ŐZRE MENTEK AZ UFÓK?

Furcsa fényeket vett fel egy vadállatfigyelő kamera Mississippiben: az éjben látszólag a semmiből tűnt fel a fényforrás, olyan magasan, mintha...

TÜNDÉREKET FOTÓZOTT A PROFESSZOR?
TÜNDÉREKET FOTÓZOTT A PROFESSZOR?

John Hyatt professzor azt állítja, hogy sikerült lencsevégre kapnia néhány apró, “tündérszerű” lényt. Az apró szárnyas teremtményeket az utóbbi két évben...

Close