A MAGYAROK HATALMAS POFONJA BRÜSSZELNEK

A MAGYAROK HATALMAS POFONJA BRÜSSZELNEK.
loading...

A MAGYAROK HATALMAS POFONJA BRÜSSZELNEK


[good_old_share]

Megalázó vereséget mértek a Magyar választók a brüsszeli migránskvótára – számolt be az Express napilap a Magyarországi kvóta referendummal kapcsolatos október 2.-i népszavazásról.
Az eredmények világosak. A népszavazáson résztvevő Magyar választók 98 százalékban utasították el a brüsszeli elképzeléseket, amely egy elképesztő szám. Ez önmagában is azt mutatja, hogy az Európai Parlamentnek hatalmas a népszerűségvesztése a Magyar választók körében.

A Lap így folytatja – 10 választópolgárból kilenc nyíltan fellázadt Jean-Claude Juncker és az EU Bizottság ellen, és ezzel veszélybe került az egész euro-projekt, amely a migránsok Európai Uniós szétosztását irányozta elő.

A számok nem hazudnak

 

A népszavazáson résztvevő választópolgárok 92,3 százaléka szavazott "nem"-el a migráns kvótára, míg mindössze a szavazók 1,4 százaléka mondott igent.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Napilap történelmi szavazásnak minősítette a referendumot, és úgy véli, hogy a Magyar embereket dicséret illeti meg bátor kiállásukért, amellyel hátat fordítanak a Brüsszeli megfélemlítésnek.

loading...

Orbán Viktor is megszólalt és kijelentette, hogy a népszavazás eredményei egyértelműek, így ez elég erős fegyver lesz a Magyaroknak Brüsszelben.
Szerkesztőség: Ehhez képest hazánkban Gyurcsány Ferenc saját pátra győzelmeként állította be a népszavazás eredményét, és kijelentette: GYŐZTÜNK A NÉPSZAVAZÁSON.

Forrás.
Read previous post:
SZOMÁLIAIAK VERTEK MEG EGY MAGYAR NŐT LONDONBAN - VIDEÓ
SZOMÁLIAIAK VERTEK MEG EGY MAGYAR NŐT LONDONBAN – VIDEÓ

Egy Szomáliai család megvert egy Magyar nőt Londonban. [good_old_share] Az áldozat a TV2-nek nyilatkozott az esetről. Egy Szomáliai migráns család...

EZ DURVA! GYURCSÁNY: GYŐZTÜNK A NÉPSZAVAZÁSON.
EZ DURVA! GYURCSÁNY: GYŐZTÜNK A NÉPSZAVAZÁSON

EZ DURVA! GYURCSÁNY: GYŐZTÜNK A NÉPSZAVAZÁSON [good_old_share] Gyurcsány Ferenc szerint pártja és a Magyar emberek győzelmet arattak az október 2-i....

Close