ALEKOSZ BAJBAN: KIKAPCSOLTÁK A GÁZT, KÉNYTELEN DOLGOZNI.

[good_old_share]


Hát ez a nap is eljött. Alekosz kénytelen elmenni, dolgozni.

 

Ez meg hogy történhetett? Kérdezhetik sokan. A válasz egyszerű. Nincs pénz!



A ház bepucolatlan, 2010-ben számlatartozás miatt leplombálták a gázt, pénz pedig nincs!

Pedig Alekosz nagy fába vágta a fejszéjét! Nemrég meghívta magához Kim Dzsong Un Kedves Vezetőt, aki a neki szóló meghívólevelet át is vette. (a Kedves Vezető válaszáról eddig még nem érkezett hír).

Igen ám, csakhogy Alekosz nem tudja biztosítani vendége számára a megfelelő komfortot, ezért az alábbi közleményt tette közzé közösségi oldalán:

Gázszerelők figyelem!

Minekutána Kim Dzsong Un Kedves Vezető átvette nekiírt levelemet, alaposan szeretnék fölkészülni az esetleges fogadására, amelynek lehetséges időpontja föltételezhető, illetve kikövetkeztethető.



A negyedik távolkeleti gazdasági fórumot szeptember 11 és 13 között rendezik meg Vlagyivosztokban. Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin és Kim Dzsong Un találkozója, az Orosz parlament szerint ekkor jöhet létre. Mivel az én Jubileumi 40. születésnapom szeptember 9-re esik abban bízom, hogy a Kedves Vezető egy rövid Érd-Felsői kitérővel érkezik majd Vlagyivosztokba.

Viszont szeptemberben már hideg van!

Minekutána 2010-ben számlatartozás miatt leplombálták a gázt és nem tudom föloldani azt, 2011 óta fával fűtök. A kalodánkénti 34.000 forintos árat viszont sokallom! A Kedves Vezető komfortérzetét szolgálná az egyenletes, stabil, állandó 25 fokos hőmérséklet, az eddigi 19 helyett.

Most 6 fokért keresek tehetős megbízható gázszerelő vállalkozót, aki kiegyenlítené a számlatartozást és visszaszerelné nekem a gázt! A munkáért fizetni nemtudok, de az ajánlólevél és a munka utáni referencia, garantált.

Nem is beszélve arról, hogy akkor kellemes üzemi hőfokban adhatná át Nagy Alekosz Alekszejevics, Kim Dzsong Un Kedves Vezetőn keresztül, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak a hideg országba meleg jókívánságait.

Erre a felhívásra nem jelentkezett válallkozószellemű vállalkozó, így Alakosz úgy döntött, hogy lesz, ami lesz, elmegy dolgozni.

 

Az mégis csak tarthatatlan, hogy a kedves vezetőt bepucolatlan, hideg házban fogadja. Így most olyan vagyonos idősödő üzletasszonyok jelentkezését várja, akik nyugodt lelkiismerettel bíznák rá vagyonukat, készpénzüket, ékszereiket, lakásukat…stb.



Így az alábbi is olvasható pályázatot hirdette meg:

Se vállalkozó, se gázszerelő. A ház meg bepucolatlan. Pénz meg nincs. Ez így nem mehet tovább! Úgydöntöttem, elhelyezkedek!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netextra.hu/newsletter/

Július 1-jétől magánnyomozói és testőri feladatokat – megbízásokat vállalok. Szakértője vagyok a gerillaharcnak. A legjobb! Puskával, késsel, vagy puszta ököllel. Arra képeztek ki, hogy dacoljak a széllel. Dacoljak az éhséggel! Fittyet hányjak a fájdalomra. Olyasmiken éljek, amiktől egy kecske elokádná magát. Legutóbbi munkahelyemen, a Budaörsi Holiday Inn-ben az volt a dolgom, hogy felügyeljem a rendet. Ellenőrizzem! Fenntartsam azt bármi áron. Nos, én voltam a legjobb!

loading…


Most olyan vagyonos idősödő üzletasszonyok jelentkezését várom, akik nyugodt lelkiismerettel bíznák rám vagyonukat, készpénzüket, ékszereiket, lakásukat. Természetesen, saját magukat is beleértve!

Kísérést és teljes felügyeletet vállalok! Privát jellegű magánnyomozás és megfigyelés, követés az árban. Diszkréció garantált!

• Alekosz • A bizalom és a biztonság záloga!

Forduljon Alekoszhoz Bizalommal! ★ ★ ★ ★ ★ Ár – 280.000 forint / hó. ..borítékban!

Kíváncsian várjuk, hogy hány vagyonos idősödő üzletasszonyok jelentkezik Alekosznál.

[good_old_share]

loading…


Ajánlott cikkek