NÉHÁNY DÖNTÉS, AMIT KÉSŐBB BIZTOSAN MEGBÁNSZ!

NÉHÁNY DÖNTÉS, AMIT KÉSŐBB BIZTOSAN MEGBÁNSZ!
loading...

Az életben bizony nagyon nehéz jól választani és mindig jó döntéseket hozni. Általában utólag derül ki, hogy jól cselekedtünk-e vagy sem. Akadnak döntések, melyeket az évek múltán megbánunk, de az időt már nem tekerhetjük vissza. Itt van néhány olyan döntés, amit az évek során biztosan meg fogunk bánni.

1. Maszkot hordasz, hogy lenyűgözd a többieket: Ha elfeded valódi egyéniséged, egy adott ponton te is megfeledkezel arról, hogy ki is vagy valójában. Légy tisztában azzal, aki vagy, és ne próbálj tökéletesnek mutatkozni.

2. Másokra bízod a jövődet: Ne engedd hogy mások hozzák meg helyetted a döntéseket, és ne bízz másokra fontos dolgokat. Mindig magadra hallgass, hiszen te tudod azt hogy neked mi a jó és nem mások. Ha mások hozzák meg helyetted a döntéseket az egyet jelent azzal is, hogy ők irányítják az életed, pedig az életedet neked kell irányítanod.

3. Rosszul válogatod meg a barátaidat: Ne engedd magad befolyásolni olyan emberek által, akik rossz hatással lennének rád, hiszen sok ember szándékosan vezet rossz irányba hogy később hasznot fordítson belőle.

loading...

4. Egoista vagy: Ha mindig nagyképű vagy és azt hiszed, vagy azt mutatod hogy te vagy a legjobb akkor mások utálni fognak. És ha csak magad miatt cselekszel és másokért nem teszel semmit akkor az nem is igazán ért semmit. Az életben fontos dolog mások segítése, hiszen így lehet igazán emberi kapcsolatokat kiépíteni, és ha segítesz másokon akkor talán egyszer majd te is visszakapod azt.

5. Kerülöd a változást: A múlt hatással van a jelenre, viszont ha kíváncsi vagy a jövődre, koncentrálj a mostani tetteidre. Meg kell szabadulnod a régi dolgoktól, hogy hely maradjon az újak számára.

6. Túl könnyen feladod: Csak mert a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd, nem szabad feladnod. Nem kell mindig rögtön nagyokat előrelépni, kis lépésekkel jobban és biztosabban haladhatsz.

7. Túl lusta vagy: Rengeteg dolog van, amit az ember szeret későbbre halasztani. De minél hamarabb látsz hozzá, annál hamarabb leszel túl rajta.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Read previous post:
2014 LEGLÁTVÁNYOSABB TRÜKKJEI EGY VIDEÓN!
2014 LEGLÁTVÁNYOSABB TRÜKKJEI EGY VIDEÓN!

Az ember sok mindenre képes, és a határait is mindig feszegeti. Mindig láthatunk néhány meghökkentő videót, amin elcsodálkozhatunk hogy hogyan...

NÉHÁNY OK, HOGY TÖBB ÖLELÉST ADJ!
NÉHÁNY OK, HOGY TÖBB ÖLELÉST ADJ!

Rengeteg kutatás igazolta már hogy az ölelésnek nagy hatása van az egészségre, most felsoroljuk a legfontosabb dolgokat. Jól érezzük magunkat:...

Close