EGY FURCSA DOLGOT SZÚRTAK KI, MARK ZUCKERBERG LAPTOPJÁN

EGY FURCSA DOLGOT SZÚRTAK KI, MARK ZUCKERBERG LAPTOPJÁN

Egy furcsa dolgot szúrtak ki a Facebook alapítójának laptopján.

[good_old_share]


Az összeesküvés elméletek hívői most még inkább hisznek az elméletükben.

Rengeteget hallhattunk és olvashattunk arról, hogy a laptopok kameráin keresztül megfigyelnek minket, és hogy igazából a mikrofonunk is mindig működik, és le is hallgatnak.Korábban már kirobbant egy ilyen botrány egy okos TV-t gyártó cégnél, miután kiderült, hogy a kamera folyamatosan működött, és valószínűleg meg is figyelték vele az embereket.

loading...

Mióta ez a dolog megtörtént, azóta sokkal többen takarják le a kamerájukat.

Most a Facebook alapítójánál is észrevették ezt.

A Facebook vezére egy nemrég posztolt fotóján látszódik a számítógépe is, melynek webkameráját érdemes egy kicsit közelebbről szemügyre venni.

Mark Zuckerberg hétfőn tett ki egy fotót, amin egy képkerettel pózol. Ebben alapból nem lenne semmi furcsaság, azonban néhány éles szemű követőjének feltűnt, hogy Mark laptopján letakarták a kamerát és a mikrofont is.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Természetesen ezen rengetegen meglepődtek, hiszen ha már Mark Zuckerberg is takarja a webkamerát, akkor az már tényleg furcsa.Ezután a kép után bizonyára megnőtt azoknak a száma, akik hisznek a webkamerás összeesküvés elméletben, hiszen ha a tech-guru sem érzi magát biztonságban a laptop előtt, akkor ki érezhetné?

Természetesen az is előfordulhat, hogy pontosan azért ragasztotta le, hogy az emberek észreveszik-e, és hogy egy kis port kavarjon, azonban nem hinnénk azt, hogy a Facebook alapítója ilyenekkel szórakozna.

Valamint az is érdekesség, hogy nemrégiben egy rangos FBI dolgozó is azt nyilatkozta, hogy ő is takarja a kamerákat.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások