AZ RFID CHIP ISTENI ÁLDÁS, ÁLLÍTJA A PÁPA

AZ RFID CHIP ISTENI ÁLDÁS, ÁLLÍTJA A PÁPA
loading...

Egyre valószínűbb, hogy a 10 éve még összeesküvés elméletnek bélyegzett RFID chipből szépen lassan “gyakorlat” lesz.
Obama elnök már korábban kijelentette, hogy 2017-re minden amerikai állampolgár kapni fog ilyen beültetést. Múlt havi cikkében az NBC csupán megerősítette ezt. Az írás szerint az RFID chip, akárcsak a Google szemüveg közelebb hozzák egymáshoz az emberiséget, és ezen eszközök hatalmas és nélkülözhetetlen lépést jelentenek a boldog, utópisztikus jövő felé. Az eszköz segítheti a bűnüldözést, a gyógyászatot és kereskedelmet, szólnak chip melletti  érvek.

Viszont, ahogy közeledik ez az időpont, egyre hangosabbak hallatják hangjukat a technológiát ellenző csoportok is. Ők a totális kontroll, az “új világrend”, a transzhumanizmus egy újabb eszközét, illetve a luciferánus háttérhatalom XXI. századi rabláncát látják az RFID chip mögött. Aggályaik csak tovább erősíti a Jelenések Könyve 13. fejezetének 16. és 17 sora.16.
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17.
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.


A helyzetet súlyosságát mutatja, hogy maga Ferenc pápa is beszállt RFID chip kampányába. Legutóbbi kijelentéseivel egyértelműen a technológia mellett foglalt állást.

“Megvizsgáltuk a Szentírást, és meggyőződéssel kijelenthetem, hogy semmi jel nem mutat arra, hogy az RFID chipben bármi sátáni lenne! Ha valami, akkor ez az eszköz igazi áldás, egyenesen magától Istentől, aki így segíti az emberiséget, hogy az a világ számos betegségét megoldja.”

Sőt, a pápa előre vetíti, hogy a jövőben a Vatikán minden alkalmazottja, illetve lakója számára kötelezően alkalmazandó lesz ez az implantációs eljárás.


Mondja mind ezt annak ellenére a jezsuita, hogy a múlt évben, a Wyoming állambeli Hanna város lakói tesztelték a chip egy béta változatát. A chip pedig pont oda került beültetésre, ahova azt Jelenések Könyve is leírja, azaz a jobb kezükbe, a hüvelykujj és a mutatóujj közé. Sőt, a tesztelők kizárólag a chip segítségével tudtak maguknak élelmiszert és egyéb javakat vásárolni. Ami ugyancsak kísértetiesen hasonlít a próféciára.

Ismerve a jezsuita rend történetet és motivációját valóban inkább aggasztó, mintsem megnyugtató, hogy a pápa “Isten” ajándékénak minősítette a technológiát, de persze annak megítélése mindenkinek szíve joga! Egy biztos, többé már ez sem összeesküvés elmélet! Rohamtempóban közeleg a szép új világ.

Továbbá felmerül a kérdés, vajon ki pápa “istene”?

Viszont az internet szinte bármit elbír, tehát a szkeptikus gondolkodás mindig szükséges! Vajon tényleg mondott ilyet a pápa? Igen? Nem? Változtat valamin a lényeget tekintve?-Tudnodkell

Read previous post:
HAMARABB KISZAGOLJA A KUTYA A RÁKOT MINT BÁRMILYEN TESZT
HAMARABB KISZAGOLJA A KUTYA A RÁKOT MINT BÁRMILYEN TESZT

A kutyák pontosabban képesek érzékelni a korai rákbetegséget, mint a legtöbb teszt – derült ki egy kutatásból. E szerint az...

AZ EMBERI TEST 4 FURCSASÁGA ÉS ENNEK MAGYARÁZATA
AZ EMBERI TEST 4 FURCSASÁGA ÉS ENNEK MAGYARÁZATA

Az emberi test számos különleges tulajdonsággal bír, amelyek ámulatba ejtenek mindenkit, aki kicsit is behatóbban foglalkozik ezek mibenlétével. Az alábbiakban...

Close