ZSENIÁLIS AZ AUDI ÚJ REKLÁMJA – VIDEÓ

ZSENIÁLIS AZ AUDI ÚJ REKLÁMJA - VIDEÓ

Zseniálisra sikerült az Audi új reklámja.


[good_old_share]

Természetesen hamar felkapta az internet.

Manapság  az a gond a reklámokkal, hogy teljesen komolyan veszik magukat, miközben hülyeségeket adnak el. Vagy éppen csak próbálják komolyan venni magukat, a vásárlókat pedig hülyéreveszik.
És persze teljesen gagyi, nulla költségvetésből készült reklámokat adnak ki.

loading...

És akkor itt az audi új reklámja, ami egy pillanatra sem próbálja komolyan venni magát, és ezt erősen érezteti is, ráadásul nem a TV nézőket célozza meg.

És itt el is jutottunk a reklámok második nagy problémájához. A teljesen gagyi reklámokat csak azért létjuk, mert a TV-ben egy film alatt kb háromszor adják tíz percenként, de ez nem jelenti azt, hogy egy reklám sikeres.

Az Audi azonban megmutatta, hogy hogyan kell jó reklámot csinálni, ráadásul sikeresen. Ez a reklám ugyanis nem a TV-ket célozta meg, hanem az internetezőket, hiszen ha egy jó, és vicces reklámot sikerül összehozniuk, annak az interneten hamar híre megy, és ez így is lett.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A reklámban egy dínó, pontosannab egy alacsony növéső T-Rex meséli el a szomorú életét, hogy nagyjából mindenhez béna az alacsony növése, és a rövid végtagjai miatt, ami teljesen elkeseríti. Ehhez természetesen kapunk néhány bejátszást is.

Aztán, mint ahogyan a reklámokban menni szokott, meglátja az új Audit, ami éppen optimális neki, így végül a vezetés formályában megtalálja azt az elfoglaltságot, ami boldoggá teszi.
Viszonylag az ötlet is egyedi, és jó a kivitelezés is, valamint maga a reklám is viccesre sikerült, ez pedig pont elég ahhoz, hogy elég legyen csak az internetezőket megcélozni, mert így is nagyobb lesz a nézőtábora mint ha a TV-ben adnák le.
Facebook hozzászólások