TŰZIJÁTÉKKÉNT ROBBANT FEL EGY FÉRFI ZSEBÉBEN AZ ELEKTROMOS CIGARETTA – VIDEÓ

Felrobbant egy férfi zsebében az elektromos cigaretta.


Az esetről videó is készült.

Az elektromos cigaretta egyre népszerűbb, és természetesen ez azt eredményezi, hogy egyre több „szakértői” vélemény van arról, hogy káros-e vagy sem.
Az állítólagos szakértők egy része azt mondta, hogy károsabb mint a cigarette, míg mások azt hogy nem, így pedig az emberek is megoszlanak, és rengeteg vita van róla.

Mostanában azonban egyre többet hallani arról is, hogy az elektromos cigaretták csak úgy felrobbannak a tulajok zsebében, súlyos égési sérüléseket okozba a használójuknak.

Emiatt pedig méginkább megosztó lett az elektromos cigaretta.

Ismét történt egy ilyen eset, ahol a tulaj égési sérüléseget szenvedett.

Az elektromos cigaretta tűzijátékként robbant fel a férfi zsebében, amiről videó is készült, így ismételten feljött az a téma, hogy az elektromos cigaretta mennyire veszélyes.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A baleset október 29.-én történt egy Nagy Britanniai klub előtt, és a szórakozóhely kamerája fel is vette az esetet.

A férfi a karján, és a derekán is másodfokú égési sérüléseket szenvedett. Kórházba szállították, a felépülése hetekig tarthat. Egyenlőre még nem tudni, hogy az e-cigi pontosan miért robbant fel, de  valószínűleg túlmelegedhetett az akkumlátor.

A robbantás 1:17-től látható.
Persze az, hogy történik néhány ilyen eset, az nem azt jelenti, hogy minden elektromos cigaretta felrobbanhat, de ha esetleg beruházunk rá, akkor mindenképpen megbízható helyről vásároljuk meg.
Szólj hozzá

Hozzászólás