MÁR CSAK EZ HIÁNYZOTT A PIACRÓL, JÖN AZ OKOS ÓVSZER

Már csak ez hiányzott a piacról.

Jön az okosóvszer.


Végre sikerült rájönnünk, hogy mi is az, ami hiányzott az emberiségnek, de szerencsére egy Angol cégnek, sikerült elkészítenie, így már ebben sem szenvedünk hiányt.

Mára már minden cucc okos. Okostelefon, okostévé, okosóra, okos mosógép, és még sorolhatnánk.
Na de mi az, ami még okos lehetne? Hát az emberek, de arra még biztosan várni kell, ugyanis most egy egészen más okos dolgot dobtak a piacra.

Megérkezett az okosóvszer, mert már 2017-ban bizony annak is illik ugye okosnak lennie. Na de nézzük is meg, hogy mitől is okos, az okosóvszer.

Az iCon nevű okosóvszert egy Angol cég készítette, és nagyjából 74 dollárba fog kerülni. Ez bizony nem olcsó, na de az okos dolgok nem is lehetnek azok ugyebár.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

És hogy miért is okos? hát mert képes osztályozni a használó ágy beli teljesítményét… ja…smiley
A hírek szerint egyébként a nemi betegségeket is képes lesz felismerni, ami viszont tényleg hasznos, bár ez még egyáltalán nem biztos.

Persze valószínű, hogy most felmerül sokakban a kérdés, hogy most ez akkor mi is pontosan, és hogy hogyan működik, valamint hogy ez többször használatos eszköz-e.

tulajdonképpen az okosóvszer név egy kicsit csalóka mert ez nem egy óvszer, hanem egy kis gyűrű, amit rácsatolhatunk oda… igen oda.

Ez aztán majd méri a teljesítményünket, le is osztályoz, állítólag felismeri a nemi betegségeket és még az óvszert is tutira a helyén tartja.

A gyűrű beépített szenzorok segítségével végez különféle méréseket és így osztályoz.

loading…


A készülék a lökések sebessége, az elégetett kalória és az aktus hossza alapján osztályozza a teljesítményt, amit az aktus után Bluetooth segítségével le lehet tölteni és még akár meg lehet osztani mondjuk Facebookon.

Nos, hogy ez kinek jó, és miért, azt nem tudjuk, de valakinek biztosan az lesz.

A hírek szerint legalábbis nagyon úgy tűnik, ugyanis állítólag már most 96 ezer előrendelés van belőle ami azért nem kevés.

Azt hozzá kell tenni, hogyha a cucc tényleg ki tudja mutatni a nemi betegségeket, akkor tényleg hasznos is lehet akár, azonban ha ez csak egy reklámfogás, és azon kívül, hogy méri a teljesítményt, nem tud majd mást, akkor ez esetben továbbra sem értjük az egészet. 

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás