A KÁOSZ MEGOLDÁSA-TÖMEGES MEGSEMMISÍTÉS?-FEMA

A KÁOSZ MEGOLDÁSA-TÖMEGES MEGSEMMISÍTÉS?-FEMA


Két elgondolkodtató videó az oldalon!

 

Napjainkban világszerte egyre többen figyelnek fel arra a jelenségre, hogy a „hivatalos” kommunikáció sokszor szöges ellentétben áll a valósággal.

A mainstream (fősodratú) médián keresztül felénk áramló információkról egyre gyakrabban derülnek ki, hogy azok csúsztatáson, vagy hazugságon alapulnak. A hivatalos kormányzati szervek, és a politikusok egyre sűrűbben kerülnek a saját hazugságuk csapdájába világszerte.

Ez a jelenség előtérbe hozhatja az emberek eddig (nagyrészt mesterségesen) elfojtott természetes védekező ösztönét, és ismét gyanakvóvá teheti őket.
„Gondolkodni még szabad, gyanakvónak lenni pedig kötelező.”

Ez lehet a mottója ennek a cikknek is, melyet vitaindítónak szánunk.

A láthatatlan jelek a háttérhatalom jelenlétét mutatják?

Az alábbi gondolatok a Nemzeti Internetfigyelő oldalán olvashatóak:

Bármennyire is fájdalmas ezt tudomásul vennünk, egyre több jelből igazolódik vissza, hogy világunkat láthatatlan erők kívánják a káoszba és a háborúba taszítani.

loading…


A bevándorlási hullám célja, hogy lebontsa az európai nemzetállamok maradványait. Ezt csak úgy tudja elérni, ha polgárháborút gerjeszt.

A nagy testvér persze azonnal jön segítségül, eltörli a maradék demokratikus vívmányainkat is.

A renitensek, a hazafiak átnevelő, vagy megsemmisítő táborokba kerülnek. A FEMA több mint 900 táborral rendelkezik Amerikában, és szinte hihetetlen felfogni, hogy Magyarországon is tudatosan, lassan egy évtizede építenek ilyen intézményeket. Az egyiket épp a palotai szemétégető mellett, filmstúdiónak álcázva.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/
Itt is egy érdekes videót tekinthetsz meg. Neked mi a véleményed róla?

A videó kísérőszövege, tele kérdésekkel. A válaszokra mi is kíváncsiak lennénk. Neked mi a véleményed? Az oldal alján megírhatod.

Félmillió koporsót találtak Amerikában! És mindez 5 évvel ezelőtt volt. Azóta vajon felhagytak a koporsók és koncentrációs táborok gyártásával? Magyarország miért lesz vajon az elsők között,ahol a legtöbb drón fogja figyelni az embereket? Miért ölnek bele annyi pénzt?Miért nincs hadseregünk? Ha nincs,akkor a drónok mitől és kiket fognak védeni? Miért nem ébredünk már fel? Mitől félünk?
Érdekes kérdések, és érdekes videók! Neked mi a véleményed?


loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás