MIT TUDNAK AZ ÚJ TRAFFIPAXOK? – VIDEÓ

MIT TUDNAK AZ ÚJ TRAFFIPAXOK?
loading...

Videón láthatjuk, hogy hogyan is működnek, az új fixen telepített traffipaxok.

[cn-social-icon]

Az autósok félhetnek az új traffipaxoktól, ugyanis lehetetlen kijátszani, és hihetetlenül pontos adatokat képes lemérni.

A Rendőrség közzétett egy videót, ahol animáció formájában mutatják be, az új fixen telepített traffipaxok működését, és hogy pontosan mit is tudnak. Bemutatják, hogy hogyan figyel a rendszer, így a szabálysértők tudják, hogy mire számíthatnak, ha belefutnak egy ilyen traffipaxba.

Az autósok helyzete nem lesz egyszerű abban az esetben, ha szabályt szegnek, mert az új traffipaxok mindent látnak, így nem igazán lehet mit tenni.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kamerák nemcsak sebességet mérnek, és azt látják ha nincs bekapcsolva az öv, de felismerik a záróvonal átlépést, a tiloson való áthajtást, de akár azt is észlelik, ha egy egyirányú utcába fordulunk be.

Ezen kívül észlelik még azt is, ha piroson hajtunk át, és a lézer berendezés pontos képet készít az autónkról, és meghatározza a méreteit.

Tisztelt Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes
 [cn-social-icon]

Read previous post:
HOGYAN NÉZETT KI JÉZUS?
HOGYAN NÉZETT KI JÉZUS?

Rekonstruálták néhány történelmi személyiség arcát, köztük Jézusét is, úgy gondolják, hogy valójában így nézhetett ki. [cn-social-icon] Sokan azt mondják, hogy...

ÍGY ÉLNEK A NEMZETKÖZI ŰRÁLLOMÁSON
ÍGY ÉLNEK A NEMZETKÖZI ŰRÁLLOMÁSON

Akik kíváncsiak arra, hogy milyen is lehet a Nemzetközi Űrállomáson tölteni a napokat, annak ez a videó most bemutatja. [cn-social-icon]...

Close