ÍGY TUDOD MEGMENTENI MAGAD HA FULDOKOLSZ

loading...

Számos embernél előfordult már, hogy evés közben félrenyelt és fuldokolni kezdett, ettől pedig bepánikolt, főleg ha mindez úgy történt, hogy egyedül volt.

[cn-social-icon]

Az ilyen helyzetekben lehet segítség egy technika, amelyet egy tűzoltó és rohammentős fejlesztett ki. 

Jeff Rehman ezt a módszert számos életmentő beavatkozás során sajátította el. A technikát egy hasfalat erősítő edzésből vette, ennek segítségével ki tudja kényszeríteni a torokban lévő elakadt dolgot.

A technika a következőből áll: négykézlábra kell állni és ökölbe szorítani a kezeket. Ezután hirtelen előre kell dobni a kart úgy, hogy közben a testünkkel a földre csapódunk. Valószínű, hogy a művelet fájni fog, de ezzel megmenthetjük az életünket.

Terhes nőknek ez a technika nem ajánlott, mert veszélyes lehet.

loading...

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes 
[cn-social-icon]

 

Szólj hozzá

Hozzászólás