EGYRE TÖBB NÉMET MENEKÜL MAGYARORSZÁGRA A MIGRÁNSOK MIATT

EGYRE TÖBB NÉMET MENEKÜL MAGYARORSZÁGRA A MIGRÁNSOK MIATT
loading...

Egyre több Német jön át Magyarországra a migránsok miatt.

[good_old_share]

Sajnos egyre több Német kényszerül arra, hogy elmeneküljön a saját hazájából azért, mert félnek a migránsoktól.
Fura ez a körforgás. A Magyarok évek óta vándorolnak át Németországba, mert itt lehetetlen megélni, és külföldről próbálják biztosítani a saját, és a családjuk megélhetését.

loading...

Aztán jöttek a migránsok, akik szintén Németországba mentek, menekülve a háború elől, egy jobb megélhetés reményében. És most pedig a Németek jönnek át Magyarországra azért, mert félnek a migránsoktól Németországban.

Annak, aki ismeri a mostani helyzetet, vagy legalább hallott arról, hogy mi folyik most Németországban, valószínűleg nem meglepő ez a dolog, azonban elszomorító az, hogy az embereknek a saját hazájukból azért kell elmenniük, mert félnek azoktól, akik bevándoroltak hozzájuk.
Persze a Magyar helyzet is szomorú, de ez most nem rólunk szól.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egyre több német telepedik le az országban, főleg a Balatonhoz, azért mert nem tetszik nekik a Német kormány menekültpolitikája, és mert félnek a migránsoktól.

Persze mondhatnánk azt is, hogy azért jönnek a Balatonhoz, hogy kipihenjék magukat, azonban a hírek azt mutatják, hogy a legtöbben szeretnének itt maradni.

Egy Német riportban hangzott el az, hogy a Németek ide menekülnek a menekültek elől.

Egy ingatlanközvetítő arról számolt be, hogy 10 német ügyfeléből 8 a menekültek miatt akar Magyarországra kivándorolni.

A kivándorló Németek szerint a Balaton környékén nagy német közösség van, jó a klíma, a nyarak hosszúak és az élet pedig olcsó. A mostani helyzetben pedig nagyon fontos, hogy a magyar lakosság többségében keresztény és alig vannak migránsok. Hangzott el egy német riportban.


Szomorú az, hogy Németország is odáig jutott, hogy a Német állampolgároknak menekülniük kell a hazájukból azok miatt, akiket befogadtak.

Read previous post:
ITT A VÉG! MAGYARORSZÁG FELSZÁMOLÁSA, EURÓPAI SZUPERÁLLAM LÉTREHOZÁSA.
ITT A VÉG! MAGYARORSZÁG FELSZÁMOLÁSA, EURÓPAI SZUPERÁLLAM LÉTREHOZÁSA

ITT A VÉG! MAGYARORSZÁG FELSZÁMOLÁSA, EURÓPAI SZUPERÁLLAM LÉTREHOZÁSA [good_old_share] A napokban döbbenten olvastunk egy hírt, amely arról szólt, hogy elsősorban...

ÚJABB FACEBOOK ÁTVERÉS TERJED
ÚJABB FACEBOOK ÁTVERÉS TERJED

Egy újabb Facebook átverés terjed, amit sajnos ismét sokan elhisznek. [good_old_share] Ha ezzel találkozol, ne dőlj be neki. Ismét egy...

Close