DÖBBENETES – JÖN A MENEKÜLTÁRADAT

DÖBBENETES - JÖN A MENEKÜLTÁRADAT.
loading...

DÖBBENETES – JÖN A MENEKÜLTÁRADAT

Szerkesztőségünk előre leszögezi: nem kívánunk véleményt nyilvánítani a téma kapcsán, pusztán tényszerűen beszámolunk a jelenlegi és a közeljövőben várható történésekről a rendelkezésünkre álló információk alapján. FIGYELEM! a videó alatt egy fontos hozzászólás!

[cn-social-icon]

Mindazonáltal együttérzéssel tekintünk azokra az emberekre, akik családjuk biztonsága és élete védelme érdekében kénytelenek voltak elhagyni hazájukat.

Rendkívül gusztustalannak tartjuk, hogy hazánkban parlamenti pártok a menekült témát meglovagolva politikai tőkét kívánnak kovácsolni ebből a katasztrófából.

A tények

Több internetes hírportál, köztük a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy az olasz és brit hírszerzés szerint még az idei nyáron akár félmillió ember is megpróbálhat majd eljutni Afrikából Európába.Ezzel egy időben Nick Cooke-Priest, a Bulwark brit hadihajó kapitánya elmondta, hogy Líbiában 450-500 ezer ember vár arra, hogy feljusson az embercsempészek valamelyik hajójára.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Brit védelmi miniszter nyilatkozatában kiemelte, hogy az európai országoknak szorosan együtt kell működniük a probléma megoldása érdekében, a hírszerzésnek fel kell kutatniuk a Líbiában működő embercsempész csoportokat, és fel kell számolni a pénzügyi forrásaikat.

Olaszországban nagy a baj!

A védelmi miniszter kiemelte, hogy az idei évben már több tízezer migráns érkezett Olaszországba, még tavaly 170000.

A videó leirása alapján a tengerből kimentett afrikai feketék elégedetlenek voltak az olaszországi ellátással és a körülményekkel, ezért fellázadtak.A téma kapcsán egy hozzászólás Gonda Istvántól: "Én itt lakom Szegeden, a szerb határtól 3 km-re. A minap beszéltem egy a határon járőröző rendőrrel. Azt mondta tudják, hogy a török-görög határnál is fél millió ember vár arra, hogy meginduljon Magyarország felé.

A feleségem 2 napja volt Magyarkanizsán (ez kb. 10 km-re van a határtól a szerb oldalon). Azt mondta tele van menekültekkel, a főtér gyepén élnek, és várják a kísérőket, akik éjszaka átvezetik őket Szegedre.

A szegedi utcákonmost már állandóan vannak menekültek. Összefogdossák őket a határon, azután kapnak egy ingyen vonatjegyet Debrecenbe és ezzel szélnek eresztik őket. Azt csinálnak amit akarnak. Nyilván rabolni fognak, hiszen ők is emberek, enni kell valamit." [cn-social-icon]

Read previous post:
ILYEN EGYSZERŰ BEDROGOZNI EGY NŐT!
ILYEN EGYSZERŰ BEDROGOZNI EGY NŐT!

Ez a videó megmutatja, hogy elég egy pillanat ahhoz, hogy bedrogozzanak valakit. [cn-social-icon] Az utóbbi években, nagy mértékben megnőtt az...

HA AUTÓS VAGY, AKKOR EZT FELTÉTLENÜL TUDNOD KELL! OSZD MEG!
HA AUTÓS VAGY, AKKOR EZT FELTÉTLENÜL TUDNOD KELL! OSZD MEG!

HA AUTÓS VAGY, AKKOR EZT FELTÉTLENÜL TUDNOD KELL! OSZD MEG! [cn-social-icon] Sok autós nem tudja, hogy a kerékbilincset, illetve a lopóautót...

Close