BEVÁNDORLÓK MOLESZTÁLTÁK A NŐKET SZILVESZTER ESTE NÉMETORSZÁGBAN

loading...

Szilveszter éjjelén, bevándorlók egy csoportja zaklatta a Német nőket.

[cn-social-icon]

Németország a rengeteg bevándorló miatt bajban van.

Persze sok olyan migráns van, akik képesek beilleszkedni, és úgy viselkednek, ahogyan a társadalom többi tagja is, és velük nincs is semmi baj. De sajnos vannak olyanok is, akik nem képesek beilleszkedni a társadalomba, hiába hogy befogadták őket egy idegen országba.

loading...

Ezek az emberek, annyira otthonosan érzik magukat egy olyan országban, ahová befogadták őket, hogy pofátlanul lopnak, és zaklatják az ott élő nőket.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ez történt szilveszter éjjelén is, ahol fiatal migránsok egy csoportja, zaklatták, és fogdosták a nőket, és meg is lopták őket. Állítólag az eset Hamburgban történt, de Kölnben is voltak hasonló esetek.

A hírek szerint, az eset a Hamburgi piroslámpás negyedben történt, ahol az újévet ünneplő nőket, a migránsok körbeállták, zaklatták és fogdosták őket, aztán még meg is lopták a nőket.

A Hirado.hu így ír az esetről: "Döbbenet Németországban: Hordákban vadásztak a nőkre a tömegben

Több száz fős, arab férfiakból álló csoport támadt az utcán szilveszterezőkre három német nagyvárosban is. Körbeállták a nőket, sértegették, a mellüket fogdosták, a szoknyájuk alá nyúltak, majd kirabolták őket. Németországban órási a felháborodás, mert a rendőrség megpróbálta elhallgatni a történteket."

A nők feljelentést tettek, kiderült hogy a férfiak valószínűleg észak-afrikaiak voltak, eddig hat feljelentést tettek a rendőrségen. A nők 18 és 24 év közöttiek voltak.

A Kölnben történt esetnél pedig állítólag legalább 80 nőt molesztáltak, azt mondják, hogy a férfiak a kinézetük alapján Arabok lehettek, vagy itt is Észak-Afrikaiak.

[cn-social-icon]

Szólj hozzá

Hozzászólás