A NASA KIKAPCSOLTA AZ ÉLŐ ADÁST, MIUTÁN MEGJELENT EGY FURCSA OBJEKTUM – VIDEÓ

A NASA KIKAPCSOLTA AZ ÉLŐ ADÁST, MIUTÁN MEGJELENT EGY FURCSA OBJEKTUM - VIDEÓ
loading...

Megjelent egy objektum a NASA élő űrkameráján, majd az adást lekapcsolták.

Érdekes videó.
A napokban a NASA élő kameráján megjelent egy ismeretlen objektum, ami úgy tűnik, hogy a föld felé ereszkedett. Az objektum csak pár másodpercig volt megfigyelhető, mert ezután a NASA lekapcsolta a kamerákat, és természetesen a későbbi bekapcsolásnál már nem volt látható.

Korábban is történtek már hasonló esetek, és pontosan emiatt a NASA-t már többször meggyanúsították azzal, hogy eltitkolja a földönkívüliek létezését.

loading...

A mostani esettel csak még inkább megerősödött ez a feltevés, és azt gondolják, hogy az idegen civilizációk folyamatosan látogatnak minket, amiről természetesen tud a NASA.

Természetesen furcsa az, hogy egyszer csak megjelenik egy ismeretlen objektum, és rögtön lekapcsolják a kamerákat.

A felvételt azoknak az UFO vadászoknak köszönhetjük, akik folyamatosan rögzítik azt, amit a NASA űrkamerája közvetít, így hiába kapcsolták le, a lekapcsolás előtti felvételek megvannak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A NASA persze tagadja azt, hogy bármit is eltitkolnának, és a kamera lekapcsolása állítólag egy pillanatnyi zavar miatt történt.
Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
AZ ISIS MAGÁRA VÁLLALTA A NIZZAI TÁMADÁST
AZ ISIS MAGÁRA VÁLLALTA A NIZZAI TÁMADÁST

Új fejlemények a Nizzai támadásról. A hírek szerint az ismert terrorszervezet magára vállalta a támadást. Valószínűleg már mindenki hallott arról,...

DURVÁN MEGSZÍVATTÁK A TELEFONTOLVAJOKAT - VIDEÓ
DURVÁN MEGSZÍVATTÁK A TELEFONTOLVAJOKAT – VIDEÓ

Durván megszívatták a telefontolvajokat. Valószínű, hogy ők már nem fognak így telefont lopni. Egy videós arra volt kíváncsi, hogy mit...

Close